Opshaug Kveik Ale Yeast WLP518
White Labs
Opshaug Kveik Ale Yeast WLP518 lyfter fram humlen och jäser rent.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Opshaug Kveik Ale Yeast WLP518 kommer från Lars Marius Garshol och var isolerad från en blandad kultur som ägdes av Harald Opshaug, en farmhouse bryggare från Stranda, Norge. Från början användes denna jäst under 90-talet för att brygga kornøl. Opshaug Kveik Ale Yeast WLP518 jäser rent och klarar temperaturer över 30°C. Räkna med att den har jäst klart på 3-4 dagar.
Opshaug Kveik Ale Yeast WLP518 lyfter fram humlen och jäser rent vilket gör den till ett bra val till en Pale Ale eller IPA.
Flockning | Medium - Hög |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 25 - 30°C |
Jästtyp | Ale |
Jästtyp | Kveik |
Utjäsningsgrad | 70 - 80% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
POF+/- | POF- |
STA1 | Negativ |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.