Brettanomyces Lambicus WLP653
White Labs
Den här jästen ger en ordentligt intensiv brettkaraktär till ditt öl.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Brettanomyces Lambicus WLP653 har kraftig Brettanomyces-karaktär som kan beskrivas som "hästig", rökig och kryddig.
WLP653 används oftast vid bryggning av Lambic, men även till Flanders Red och sura brown ales.
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 29°C |
Jästtyp | Bakterier |
Jästtyp | Suröl |
Utjäsningsgrad | 70 - 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.