0

Brettanomyces Lambicus WLP653

White Labs


Den här jästen ger en ordentligt intensiv brettkaraktär till ditt öl.


  • Slut i lager
109 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Påminn mig

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Brettanomyces Lambicus WLP653 har kraftig Brettanomyces-karaktär som kan beskrivas som "hästig", rökig och kryddig.

WLP653 används oftast vid bryggning av Lambic, men även till Flanders Red och sura brown ales.

Alkoholtolerans ABV 12%
Dosering 1 rör till ca 20 liter
Flockning Låg
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästemperatur 29°C
Jästtyp Bakterier
Jästtyp Suröl
Utjäsningsgrad 70 - 85%
Förvaringsanvisning I kyl

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.