0

Brettanomyces Claussenii WLP645 | Pure Pitch® Next Generation

White Labs


Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics.


  • Slut i lager
179 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Påminn mig

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

  • Skickas inom 1-3 arbetsdagar
  • Leverans till utlämningsställe eller direkt hem
  • Välj Expressorder i kassan för extra snabb orderhantering

Kundrecensioner

Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!

Skriv en recension, klicka HÄR!

Brettanomyces Claussenii WLP645 är ursprungligen isolerad från en s.k. Strong English Stock Beer i början av 1900-talet. WLP645 producerar fruktig, ananasliknande arom med jordig och hö-lik arom i bakgrunden.

Brettanomyces Claussenii WLP645 har låg brett-karaktär och är närbesläktad med Brettanomyces Anomalus.

PurePitch Next Generation innehåller mer jäst än den vanliga förpackningen och ger dig en konsekvent cellkoncentration på 7,5 miljoner celler/ml. Med denna pitch rate klarar du dig för det mesta med ett paket. Vid jäsning under 16 grader eller vid ett OG på över 1.075 så rekommenderas förkultur eller dubbla mängden jäst. Den nya förpackningen är även försedd med skruvkork så du slipper klippa upp förpackningen. Avsedd för 20 liter vört.

Alkoholtolerans ABV 12%
Flockning Låg
Flytande / Torr Flytande Jäst
Jästtyp Bakterier
Utjäsningsgrad 70 - 85%
Förvaringsanvisning I kyl
Storlek 70 ml

Bli först med att recensera denna produkt!

Din recension:

För att skicka en recension måste du vara inloggad.