Brettanomyces Bruxellensis WLP650
White Labs
Klassisk stam som används i sekundärjäsning av belgiska ölstilar och lambics.
Kundrecensioner
Hjälp andra att välja rätt. Var först med att skriva en recension!
Skriv en recension, klicka HÄR!Brettanomyces Bruxellensis WLP650 är en klassisk jäststam som används i sekundärjäsningen vid bryggning av Belgiska ale så som Lambics. Ett historiskt bryggeri i Belgien använder denna stam i sekundärjäsningen och vid flaskning för att producera den typiska smaken på dess öl.
WLP650 producerar en mellanintensiv, jordig karaktär till det färdiga ölet.
PASSAR: Lambic
Alkoholtolerans | ABV 12% |
Dosering | 1 rör till ca 20 liter |
Flockning | Låg - Medium |
Flytande / Torr | Flytande Jäst |
Jästemperatur | 29°C |
Jästtyp | Bakterier |
Utjäsningsgrad | 85% |
Förvaringsanvisning | I kyl |
Bli först med att recensera denna produkt!
Din recension:
För att skicka en recension måste du vara inloggad.